Werkwijze


Het is raadzaam uw nieuwe hond of pup regelmatig te borstelen. Op die manier leert de hond dat dit een onderdeel van zijn leven is. 

Let op in de rui tijd klitten de vachten sneller . Meestal is dat va Februari maart en  va augustus september.

Om uw nieuwe hond of pup te laten wennen aan de trimsalon is het raadzaam om eerst een  kennismakingsafspraak te maken. Op deze manier kan de hond rustig wennen aan de trimsalon en aan mij.Met de kennismakings-afspraak kunnen we samen uw wensen afstemmen.

Bij de complete behandelingen is er een mogelijkheid om erbij te blijven, mits de hond niet  onnodig onrustig wordt. Als u naar huis gaat bel ik u als ik klaar ben met de behandeling. Op die manier kan ik zonder tijdsdruk ontspannen aan uw hond werken.

Graag hoor ik van u als u na een behandeling een model te lang  of te kort vindt. Want dan kan ik de volgende keer beter aan uw wensen tegemoet komen.  Als het model  goed is hoor ik het ook graag. Dan zet ik de behandelwijze bij de gegevens van uw hond zodat ik de volgende keer weet wat u prettig vindt.

Wilt u per seizoen een langer of korter kapsel. Geen probleem , maar meld dit van te voren. Zo probeer ik zo veel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Het is bij mij gebruikelijk om vooraf een afspraak te maken . Op die manier  weet ik op hoeveel honden ik kan rekenen . Daar kan ik mijn planning op instellen. Het is geen probleem om een afspraak te verzetten of te vervroegen. Ook door het vooruit plannen geeft het nog steeds een duidelijk overzicht .

Vind u het niet prettig om vooruit te plannen, dan kan u bellen wanneer het nodig is. U moet alleen rekening houden met wachttijd. Het ene seizoen  is het drukker dan de andere.

 

Het is bij mij mogelijk om voor de avond een afspraak te maken.


Er is ook  een mogelijkheid dat ik de afspraak plan voor de volgende keer en dat ik u tijdig belt. Op die manier heeft u beter overzicht in uw agenda en is er toch een plekje gereserveerd voor u.

Samen met u  overleg ik over de regelmaat waarmee u wenst uw hond te trimmen.

Zorg ervoor dat u de klitten  voor blijft. Dat voorkomt dat ik alsnog de klitten eruit moet halen of uw hond in een korter kapsel moet trimmen dan gewenst.

Heeft u moeite met het onderhoud van uw hond , bel dan zo snel mogelijk.

We kunnen samen bekijken of uw borstel techniek goed is en of u de juiste kammen en borstels gebruikt.

Borstelinstructies wil ik altijd gratis geven om u te helpen uw hond te onderhouden.


Onze nieuwe trimlokatie kunt u vinden aan de Leeghwaterstraat 5 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De trimsalon kunt u bereiken via de achteringang, bij het tuinhuis met puntdak.